DSpace DSpace UPC
 English   Castellano   Català  

Treballs academics UPC >
Escola Politècnica Superior d'Edificació de Barcelona >
Arquitectura Tècnica >

Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://hdl.handle.net/2099.1/9887

Arxiu Descripció MidaFormat
plànols1.pdf9,79 MBAdobe PDFVeure/Obrir
plànols2.pdf13,07 MBAdobe PDFVeure/Obrir
plànols3.pdf8,33 MBAdobe PDFVeure/Obrir
MEMÒRIA.pdf19,9 MBAdobe PDFVeure/Obrir

Títol: Canvi d'ús d'un mercat modernista a equipaments municipals
Autor: Castells Jové, Emma
Tutor/director/avaluador: Marañón González, Rafael Carlos Veure Producció científica UPC
Universitat: Universitat Politècnica de Catalunya
Càtedra /Departament: Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Expressió Gràfica Arquitectònica II
Matèries: Àrees temàtiques de la UPC::Edificació
Àrees temàtiques de la UPC::Arquitectura::Restauració arquitectònica
Buildings - Repair and reconstruction
Conversió d'edificis -- Catalunya
Edificis -- Remodelació
Data: 2009
Tipus de document: Master thesis (pre-Bologna period)
Resum: La idea d’aquest projecte és donar una orientació absolutament diferent a la que existia fins ara, amb la voluntat no de recuperar l’antic mercat, sinó d’obrir un nou equipament ciutadà que cobreixi la necessitat d’un ampli espai de lleure i reunió, i, a la vegada, la rehabilitació d’un edifici significatiu del patrimoni de la ciutat de Lleida, reviscolant així aquesta part del Casc Antic de la ciutat. El projecte de recuperació del mercat, que té una planta de 900 m2, s’amplia amb la construcció d’un altell de 477,22 m2 més ja que es parteix de la base que l’edifici a de seguir prestant serveis al barri. La idea és adaptar aquest antic mercat per habilitar-hi un edifici destinat a equipaments municipals, dins del qual es podrà gaudir d’una sala de conferències, a la vegada que aquesta mateixa es podrà convertir en una sala diàfana per celebracions, la construcció d’un altell per zona d’exposicions, i l’habilitament de la planta baixa per adaptar-la a zona de lleure i descans amb cafeteria. En aquesta mateixa planta també s’hi trobaran els banys i un magatzem. Es mantindran les façanes ja que es troben en bon estat i d’aquesta manera es conservarà el caire modernista d’aquest antic mercat. Així doncs les obertures que hi ha actualment a la façana variaran minsament per tal d’adaptar alguna obertura de finestra o de porta al nou ús.
URI: http://hdl.handle.net/2099.1/9887
Condicions d'accés: Open Access
Apareix a les col·leccions:Arquitectura Tècnica
Comparteix:



SFX Query

Aquest ítem (excepte textos i imatges no creats per l'autor) està subjecte a una llicència de Creative Commons Llicència Creative Commons
Creative Commons

 

Valid XHTML 1.0! Programari DSpace Copyright © 2002-2004 MIT and Hewlett-Packard Comentaris
Universitat Politècnica de Catalunya. Servei de Biblioteques, Publicacions i Arxius