Show simple item record

dc.contributorBadia Serrahima, Ramon
dc.contributor.authorCastellano Sala, Aida
dc.contributor.authorMartínez Casaldàliga, Meritxell
dc.contributor.otherUniversitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Expressió Gràfica Arquitectònica II
dc.date.accessioned2016-01-12T14:55:12Z
dc.date.available2016-01-12T14:55:12Z
dc.date.issued2015-09-21
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/2117/81295
dc.description.abstractEl treball consisteix en l’aixecament de plànols i canvi d’ús de la masia Viladases, situada a Casserres. Per tal d’entendre millor l’essència de l’edifici se n’ha estudiat l’entorn i l’arquitectura de les “masies”. S’han aixecat curosament els plànols i s’ha reformat per tal de convertir l’espai en un habitatge pels propietaris i un hotel rural. El conjunt consisteix en la masia principal, les antigues cavallerisses i un edifici annexa que actualment s’usa com a garatge. La idea d’aquest projecte és rehabilitar tot el conjunt i convertir la masia principal en un dúplex pels propietaris, usant la planta baixa com a recepció i estances pel personal del hotel. Els edificis annexes de les antigues cavallerisses seran les habitacions de l’hotel i un bar amb piscina pels clients, i finalment el garatge actual l’hem rehabilitat per la utilitat d’un restaurant per clients interns i externs, ja que al costat hi ha el càmping Gironella dels mateixos propietaris de la masia Viladases. Aquesta reforma consisteix en la redistribució de les estances, l’ampliació de les obertures, les restauracions de diferents elements de l’edifici i el traçat de les instal·lacions, sempre de manera responsable amb el medi. Els forjats s’han calculat novament, per tal de garantir la seguretat dels seus ocupants. S’aporta un recull de detalls de les diferents solucions constructives a executar.
dc.description.abstractENGLISH: The work involves the surveying and change of use of the house Viladases, located in Casserres. To understand the essence of the building we has studied the environment and the architecture of the "houses". We have risen carefully plans an reformed to turn the space into a home for the owners and a boutique hotel. The set consists of the main house, the old stables and an annex building currently used as a garage. The idea of this project is to rehabilitate and convert the main house in a duplex by the owners, using the ground floor as a reception rooms and the hotel staff. The buildings next to the old stables will be hotel rooms and a bar with pool for customers, and finally the current space we renovated the usefulness of a restaurant for internal and external customers, as there is next Camping Gironella of the same owners of the house Viladases. This reform involves the redistribution of the rooms, expanding the openings, restoration of different lements of the building and the layout of the facilities provided responsibly to the environment. The labs were calculated again to ensure the safety of its occupants. Contributed a collection of details of the various constructive solutions to execute.
dc.language.isocat
dc.publisherUniversitat Politècnica de Catalunya
dc.rightsAttribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Spain
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/
dc.subjectÀrees temàtiques de la UPC::Edificació::Rehabilitació d'edificis
dc.subject.lcshBuildings - Remodeling for other use
dc.subject.lcshBuildings -- Repair an reconstruction
dc.titleReforma integral i canvi d'ús de la masia Viladases
dc.typeBachelor thesis
dc.subject.lemacConversió d'edificis -- Catalunya -- Casserres
dc.subject.lemacEdificis -- Remodelació -- Catalunya -- Casserres
dc.rights.accessOpen Access
dc.audience.educationlevelGrau
dc.audience.mediatorEscola Politècnica Superior d'Edificació de Barcelona


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Except where otherwise noted, content on this work is licensed under a Creative Commons license: Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Spain