Show simple item record

dc.contributor.authorNavas Lorenzo, Francisco Daniel
dc.contributor.editorDiputació de Barcelona
dc.contributor.otherUniversitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Urbanisme i Ordenació del Territori
dc.coverage.spatialeast=2.1573033928871155; north=41.371504957521445; name=El Poble Sec, Barcelona, Espanya
dc.date.accessioned2015-04-23T13:46:20Z
dc.date.available2015-04-23T13:46:20Z
dc.date.created2014
dc.date.issued2014
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/2117/27555
dc.descriptionRedacció del projecte de reforma de l’aparcament subterrani de la seu de Barcelona de l’Institut del Teatre i la direcció d’obres
dc.language.isocat
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.subjectÀrees temàtiques de la UPC::Arquitectura::Tipologies d’edificis
dc.subject.lcshMuseums -- Spain -- Barcelona -- Contests
dc.subject.lcshBuildings -- Repair an reconstruction -- Contests
dc.titleRedacció del projecte de reforma de l’aparcament subterrani de la seu de Barcelona de l’Institut del Teatre i la direcció d’obres
dc.typeInternal report
dc.subject.lemacMuseus -- Catalunya -- Barcelona -- Concursos
dc.subject.lemacEdificis -- Remodelació -- Concursos
dc.contributor.groupUniversitat Politècnica de Catalunya. Ginna Kanda - Forum Internacional pel Desenvolupament del Paisatges Culturals Extrems
dc.relation.ispartofcompetitionRedacció del projecte de reforma de l’aparcament subterrani de la seu de Barcelona de l’Institut del Teatre i la direcció d’obres
dc.description.resultPrimer premi
dc.rights.accessOpen Access
local.identifier.drac15070300
dc.description.versionPostprint (published version)
local.personalitzacitaciotrue


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record