Show simple item record

dc.contributorPuig Costa, Janina
dc.contributor.authorSala Delgado, Mireia
dc.contributor.otherUniversitat Politècnica de Catalunya. Departament de Representació Arquitectònica
dc.coverage.spatialeast=2.793132499999956; north=41.6763876; name=Camí dels Papus, 9, 17300 Blanes, Girona, Espanya
dc.date.accessioned2019-07-29T07:42:01Z
dc.date.available2019-07-29T07:42:01Z
dc.date.issued2019-02-28
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/2117/166983
dc.description.abstractReforma integral de dos habitatges connectats per un celobert lateral. Un dels habitatges és unifamiliar i l'altra plurifamiliar. La principal idea és canviar l'ubicació de diferents espais, per convertir-ho en dos habitatges independents. En l'habitatge plurifamiliar es vol afegir un ascensor, i així guanyar comoditat. Per guanyar superfície es vol canviar l'ubicació del celobert, actualment està en un lateral de l'habitatge, obligant a les habitacions a ser més estretes. En el projecte s'ha estudiat la manera de distribuir l'espai i guanyar llum. Aquest pati interior es passarà a la part posterior, quedant aquest com a separació entre els dos habitatges. Per l'altre costat, s'ha de fer un estudi per a comprovar si es poden reutilitzar les bigues autoportants existents al forjat de l’edifici plurifamiliar, aquestes s’han anat canviant i estan en bon estat de conservació. Al mateix temps i amb totes les intervencions que es fan, els habitatges tindran una nova distribució interior, amb el conseqüent estudi de totes les instal·lacions i afegint les plaques fotovoltaiques necessàries per a l'edifici. En l'habitatge unifamiliar, es vol fer l'aixecament d'una planta Àtic i l'ampliació d'una obertura existent a la façana per a destinar-ho a garatge. En l'interior es canviarà el lloc destinat a l'escala per accedir als pisos superiors. S'estudiarà una nova distribució interior per cadascuna de les plantes. La coberta inclinada de teula àrab de l'àtic, estarà formada per bigues vistes de fusta i rajol ceràmic. Com afectem al volum de l'edificació existent, seran d'aplicació les normatives fixades per el Pla d'Ordenació Urbana Municipal del terme de Blanes (Girona).
dc.language.isocat
dc.publisherUniversitat Politècnica de Catalunya
dc.subjectÀrees temàtiques de la UPC::Edificació::Rehabilitació d'edificis
dc.subject.lcshDwellings -- Remodeling
dc.subject.lcshBuilding -- Superintendence
dc.titleReforma Integral d'habitatge plurifamiliar
dc.typeBachelor thesis
dc.subject.lemacHabitatges -- Remodelació -- Catalunya -- Blanes
dc.subject.lemacConstrucció -- Direcció d'obres -- Catalunya -- Blanes
dc.identifier.slugEPSEB-189.6924
dc.rights.accessOpen Access
dc.date.updated2019-02-28T08:30:40Z
dc.audience.educationlevelGrau
dc.audience.mediatorEscola Politècnica Superior d'Edificació de Barcelona
dc.audience.degreeGRAU EN ARQUITECTURA TÈCNICA I EDIFICACIÓ (Pla 2015)


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

All rights reserved. This work is protected by the corresponding intellectual and industrial property rights. Without prejudice to any existing legal exemptions, reproduction, distribution, public communication or transformation of this work are prohibited without permission of the copyright holder