Show simple item record

dc.contributorTudó Galí, Roger
dc.contributor.authorBatallé Garcia, Anna
dc.coverage.spatialeast=2.1255552999999736; north=41.5136208; name=Barberá Del Valles, Ronda de Catalunya, 118, 08210 Barberà del Vallés, Barcelona, Espanya
dc.date.accessioned2018-04-24T11:37:50Z
dc.date.available2018-04-24T11:37:50Z
dc.date.issued2018-01
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/2117/116615
dc.descriptionIntervenció arquitectònica per condicionar la part sud de La Nau (Barberà del Vallès) com a espai per desenvolupar-hi activitats de caràcter social i artístic que complementin les activitats de la Sala Gran, rehabilitada l'any 2010. El projecte reflexiona sobre; la transformació del recorregut d'accés pel passatge d'Arquímedes; la implantació del nou programa a l'edifici; i la relació d'aquest nou ús amb les preexistències.
dc.language.isocat
dc.publisherUniversitat Politècnica de Catalunya
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.subjectÀrees temàtiques de la UPC::Arquitectura::Tipologies d'edificis
dc.subject.lcshIndustrial buildings -- Reconstruction
dc.subject.lcshArt centers
dc.titleLa Nau : espai jove i de creació
dc.typeMaster thesis
dc.subject.lemacEdificis industrials -- Remodelació
dc.subject.lemacCentres d'art
dc.rights.accessOpen Access
dc.audience.educationlevelMàster
dc.audience.mediatorEscola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
Except where otherwise noted, content on this work is licensed under a Creative Commons license : Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain