Mostra el registre d'ítem simple

dc.contributorVázquez Solsona, Juan José
dc.contributor.authorAlbet Vidal, Joan
dc.contributor.otherUniversitat Politècnica de Catalunya. Departament de Resistència de Materials i Estructures a l'Enginyeria
dc.coverage.spatialeast=1.6717565059661865; north=41.20222921984448; name=08880 Cubelles, Barcelona, Espanya
dc.date.accessioned2008-04-23T18:38:28Z
dc.date.available2008-04-23T18:38:28Z
dc.date.issued2008-04-16
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/2099.1/4818
dc.description.abstractEl present projecte de final de carrera defineix el disseny i càlcul de l’estructura d’un pavelló poliesportiu. Un projecte estructurat segons les pautes establertes pel CTE on és defineixen els elements que componen l’estructura mixta de formigó i acer que és objecte del present projecte. Projecte que parteix d’una introducció inicial, per seguir amb la memòria descriptiva, on es descriuen els elements estructurals que composen l’edifici. Seguida de la memòria constructiva, on es defineixen els elements descrits prèviament en la memòria descriptiva. També es justifica la normativa d’aplicació en el projecte, per a continuació establir les condicions que requereix un projecte d’aquestes característiques. Després s’introdueix l’estat d’amidament i el pressupost per finalment, concloure amb els annexes i els plànols necessaris. Per a completar els apartats anteriorment descrits s’ha dissenyat una estructura capaç d’encabir esdeveniments esportius i recreatius, ajustant-se a la normativa vigent tal com es justifica. Una estructura on s’ha fet especial atenció en la utilització d’energies renovables, per a la producció d’aigua calenta sanitària i electricitat, aprofitant d’aquesta manera les superfícies lliures de les cobertes. Un altre pauta important pel disseny de l’estructura ha estat la eficiència en l’ús de l’energia elèctrica, dissenyant un edifici que permet al màxim la utilització de la llum natural, sense que aquest fet afecti la comoditat dels usuaris. En el disseny i distribució de la instal·lació en si mateixa, s’han minimitzat evitat els inconvenients que poden provocar un disseny inadequat a les persones de mobilitat reduïda, eliminant les possibles barreres arquitectòniques.
dc.language.isocat
dc.publisherUniversitat Politècnica de Catalunya
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 2.5 Spain
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/
dc.subjectÀrees temàtiques de la UPC::Edificació::Elements constructius d’edificis::Càlcul d’estructures d’edificis
dc.subject.lcshStructural design
dc.subject.otherDisseny
dc.subject.otherCàlcul
dc.subject.otherEstructura
dc.subject.otherFormigó
dc.subject.otherAcer
dc.subject.otherLlum
dc.subject.otherSol
dc.subject.otherMemòria
dc.subject.otherCTE
dc.titleCàlcul i disseny de l'estructura d'un pavelló poliesportiu
dc.typeMaster thesis (pre-Bologna period)
dc.subject.lemacDisseny d'estructures
dc.rights.accessOpen Access
dc.audience.educationlevelEstudis de primer/segon cicle
dc.audience.mediatorEscola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú


Fitxers d'aquest items

Thumbnail

Aquest ítem apareix a les col·leccions següents

Mostra el registre d'ítem simple

Llevat que s'hi indiqui el contrari, els continguts d'aquesta obra estan subjectes a la llicència de Creative Commons: Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 2.5 Espanya