Show simple item record

dc.contributorRuiz Gandullo, Javier
dc.contributor.authorCliment Reus, Daniel
dc.contributor.otherUniversitat Politècnica de Catalunya. Departament de Construccions Arquitectòniques II
dc.coverage.spatialeast=2.189978063106537; north=41.4200907644685; name=La Sagrera, Barcelona, Espanya
dc.date.accessioned2015-01-22T11:29:10Z
dc.date.available2015-01-22T11:29:10Z
dc.date.issued2014-07
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/2099.1/24656
dc.description.abstractAquest projecte té com objectiu realitzar la modificació d’un conjunt de quatre naus industrials, anomenades “Nau Ivanow”, que estan situades al barri de la Sagrera (Barcelona). Aquesta reforma ve motivada per l’expropiació d’una part del terreny necessària per l’obertura d’un vial. El propietari vol aprofitar aquest esdeveniment per realitzar la modificació del conjunt. El propietari de la nau vol efectuar una reforma que inclourà la demolició, rehabilitació i el canvi d’us de la nau afectada per el vial, anomenada Espai Ion, per assolir un espai obert i practicable per a la realització d’esdeveniments d’àmbit cultural i un espai dedicat a la restauració. Una de les intervencions més importants d’aquest projecte es la modificació de la coberta que actualment consta de plaques de fibrociment. Aquesta raó obliga ha incrementar l’àmbit de la reforma, incloent les cobertes de les altres dues naus que també contenen actualment plaques de fibrociment, per substituir-les per unes cobertes lleugeres que s’adaptin a la actual atmosfera que conté tot el conjunt de la nau Ivanow. El projecte també preveu l’adaptació del conjunt a les actuals normatives d’habitabilitat i accessibilitat, els diferents apartats del CTE, REBT i de la LOE. Els plànols resultants d’aquest projecte s’han adaptat per a un espai d’àmbit cultural on es realitzen diverses activitats, com es el cas de concerts o reunions, per aquest motiu s’han hagut de realitzar modificacions per adaptar-se als actuals reglaments que dictamina el CTE sobre aïllament, ecoeficiencia, sostenibilitat, seguretat, salubritat i tècniques. El resultat final d’aquest projecte és definir les obres necessàries per l’execució de les modificacions del conjunt de naus que el propietari ens sol·licita, tant en interiors com en exteriors, per aquest motiu s’inclouran plànols detallats de tots els aspectes necessaris per el correcte entendriment del funcionament del conjunt.
dc.language.isoeng
dc.language.isocat
dc.publisherUniversitat Politècnica de Catalunya
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.subjectÀrees temàtiques de la UPC::Edificació::Rehabilitació d’edificis
dc.subject.lcshDrinking establishments
dc.subject.lcshIndustrial buildings
dc.titleDesenvolupament del projecte executiu de la rehabilitació i el canvi d'ús d'una nau industrial
dc.typeBachelor thesis
dc.subject.lemacEdificis industrials -- Conversió -- Catalunya -- Barcelona
dc.subject.lemacConversió d'edificis -- Catalunya -- Barcelona
dc.subject.lemacBars -- Edificis -- Disseny i construcció -- Catalunya -- Barcelona
dc.rights.accessOpen Access
dc.audience.educationlevelGrau
dc.audience.mediatorEscola Politècnica Superior d'Edificació de Barcelona


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
Except where otherwise noted, content on this work is licensed under a Creative Commons license : Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain