Show simple item record

dc.contributor.authorMejías Montesinos, Raul
dc.coverage.spatialeast=2.0631390810012817; north=41.458423488443934; name=08197 Valldoreix, Barcelona, Espanya
dc.date.accessioned2014-03-21T12:01:48Z
dc.date.available2014-03-21T12:01:48Z
dc.date.issued2014-01
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/2099.1/21043
dc.descriptionPrograma de 1.600 metres desplegat en forma de sala polivalent de 450 metres, sales individuals i col·lectives, una sala de dansa i coral, cafeteria, despatxos i espais de relació. També compta amb aparcament de 2.300 metres en semisoterrani. Estructura de formigó armat, interior constructivista amb instal·lacions a la vista, i acabats exteriors buscant la fusió amb l'entorn pel que fa a materialitat i forma. També inclou l'absorció de l'existent com a part del projecte i petites reformes interiors en edificis adjacents per a un millor reaprofitament de l'entorn.
dc.language.isocat
dc.publisherUniversitat Politècnica de Catalunya
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.subjectÀrees temàtiques de la UPC::Arquitectura::Tipologies d'edificis
dc.subject.lcshConservatories of music
dc.titleEscola de música i sala polivalent a Valldoreix
dc.typeMaster thesis (pre-Bologna period)
dc.subject.lemacEscoles de música
dc.rights.accessOpen Access
dc.audience.educationlevelEstudis de primer/segon cicle
dc.audience.mediatorEscola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Except where otherwise noted, content on this work is licensed under a Creative Commons license: Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain