Show simple item record

dc.contributorBadia Serrahima, Ramon
dc.contributor.authorCortada Elvira, Marta
dc.contributor.authorCura Rosich, Ada
dc.contributor.otherUniversitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Expressió Gràfica Arquitectònica II
dc.date.accessioned2013-02-05T11:26:23Z
dc.date.available2013-02-05T11:26:23Z
dc.date.issued2012-12
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/2099.1/17036
dc.description.abstractEl treball consisteix en l’aixecament de plànols i canvi d’ús del Mas de les Valls, situat a Artés. Per tal d’entendre millor l’essència de l’edifici se n’ha estudiat l’entorn i la història que amaga. S’han aixecat curosament els plànols i s’ha reformat per tal de convertir-la en casa rural. Aquesta reforma consisteix en la redistribució de les estances, l’ampliació de les obertures, les restauracions de diferents elements de l’edifici i el traçat de les instal·lacions, sempre de manera responsable amb el medi. Els forjats s’han calculat novament, per tal de garantir la seguretat dels seus ocupants. S’aporta un recull de detalls de les diferents solucions constructives a executar.
dc.language.isoeng
dc.language.isocat
dc.publisherUniversitat Politècnica de Catalunya
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.subjectÀrees temàtiques de la UPC::Edificació::Rehabilitació d'edificis
dc.subject.lcshHousing rehabilitation
dc.subject.lcshBuilding fittings
dc.titleReforma i canvi d'ús del Mas de les Valls
dc.typeBachelor thesis
dc.subject.lemacRehabilitació de l'habitatge -- Catalunya
dc.subject.lemacEdificis -- Instal·lacions
dc.rights.accessOpen Access
dc.audience.educationlevelGrau
dc.audience.mediatorEscola Politècnica Superior d'Edificació de Barcelona


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Except where otherwise noted, content on this work is licensed under a Creative Commons license: Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain