Mostra el registre d'ítem simple

dc.contributorMarañón González, Rafael Carlos
dc.contributor.authorZaballa Madrid, Ramon Ignacio
dc.contributor.otherUniversitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Expressió Gràfica Arquitectònica II
dc.coverage.spatialeast=1.703635200000008; north=41.3459503; name=Vilafranca Del Penedès, 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona, Espanya
dc.date.accessioned2011-11-28T14:53:07Z
dc.date.available2011-11-28T14:53:07Z
dc.date.issued2011-06
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/2099.1/13598
dc.description.abstractEl cobriment de la via del ferrocarril a Vilafranca del Penedès, amb l’aportació d’una gran superfície per a equipaments d’ús públic, ha comportat un canvi important en la fesomia de la vila, alhora que ha creat necessitats per a la gestió urbanística municipal. Aquest treball projecta la rehabilitació d’un antic magatzem modernista catalogat i actualment en desús i el transforma en equipament públic. Aquesta rehabilitació i transformació té per objectiu proporcionar nous equipaments tant per als serveis municipals com per a la població en general. La proximitat de l’edifici a les estacions de rodalies i d’autobusos aconsella encabir en un mateix indret els serveis municipals d’urbanisme, una sala d’exposicions sobre els projectes urbans de ciutat i un punt d’acollida als visitants de la vila. L’edifici pot esdevenir un punt d’entrada i de coneixement a la ciutat. Aquesta rehabilitació respecta la morfologia de l’edifici. La introducció de modificacions es fa amb la clara voluntat de millorar les condicions de confort en general i les prestacions als usuaris. Els equipaments que es contemplen són necessaris i d’interès per a la vila. La centralització dels tots serveis tècnics d’urbanisme, la possibilitat de disposar d’un espai que sigui aparador dels projectes de ciutat, i realitzar una bona acollida als visitants són demandes efectuades per diferents col·lectius que veuen amb bons ulls les potencialitats d’aquest projecte. Per acabar, el projecte contempla una proposta d’urbanització de l’entorn proper en espais diferenciats que pretén fer més visible el resultat final, així com crear un efecte crida als possibles usuaris i visitants. Finalment, esmentar que el projecte està format per la següent estructura documental: Memòria, Annexes i Plànols.
dc.language.isocat
dc.publisherUniversitat Politècnica de Catalunya
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.subjectÀrees temàtiques de la UPC::Edificació::Rehabilitació d'edificis
dc.subjectÀrees temàtiques de la UPC::Edificació::Patologies constructives
dc.subject.lcshBuildings--Remodeling for other use
dc.subject.lcshBuildings - Repair and reconstruction
dc.titleAdaptació i canvi d'ús d'un antic magatzem de vi a equipament municipal de càracter cultural Carrer del Sol 26 situat a Vilafranca del Penedès
dc.typeMaster thesis (pre-Bologna period)
dc.subject.lemacEdificis -- Remodelació
dc.subject.lemacRehabilitació de l'habitatge
dc.rights.accessOpen Access
dc.audience.educationlevelEstudis de primer/segon cicle
dc.audience.mediatorEscola Politècnica Superior d'Edificació de Barcelona


Fitxers d'aquest items

Thumbnail
Thumbnail

Aquest ítem apareix a les col·leccions següents

Mostra el registre d'ítem simple

Llevat que s'hi indiqui el contrari, els continguts d'aquesta obra estan subjectes a la llicència de Creative Commons: Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 Espanya