Show simple item record

dc.contributorMon Taillant, Pedro
dc.contributor.authorObradors Casasayas, Marina
dc.contributor.otherUniversitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Expressió Gràfica Arquitectònica II
dc.coverage.spatialeast=1.823907494544983; north=41.73519598635042; name=Manresa, Barcelona, Espanya
dc.date.accessioned2010-11-11T16:19:32Z
dc.date.available2010-11-11T16:19:32Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/2099.1/10121
dc.description.abstractL’objectiu d’aquest projecte final de carrera és dur a terme la rehabilitació i canvi d’ús d’una nau que antigament era un escorxador i que actualment està en dessús. El nou ús del edifici és un Centre Cultural, en el qual es podran dur a terme tot tipus de activitats a les seves sales i varietat de actes a la gran sala central. La nau d’actuació en concret, és la petita del recinte del escorxador de Manresa, la qual és d’estil modernista. El recinte està ubicat a les Bases de Manresa, una zona que alberga totes les universitats de la ciutat i que presenta uns bons accessos tant si es ve de fora de la ciutat com del centre de Manresa. L’edifici està dins el Catàleg i Pla especial de protecció del patrimoni històrico-arquitectònic i ambiental de Manresa, raó per la qual no es permet fer-hi gaires canvis ni en les seves façanes ni en el interior, per tal de no malmetre el estil modernista del edifici. L’edifici modifica el seu interior amb la construcció de una nova planta a les naus laterals i un altell a la sala principal, disposant així del doble de superfície als laterals i poder complir amb el programa d’espais que dicta la normativa de centres cívics. Així doncs, per la distribució de tots els espais es disposa de dues plantes i un total de 766’59 m2 de superfície útil. L’edifici comptarà amb una sala principal, una zona de camerinos, una sala d’exposicions, un espai social, i quatre sales per activitats.
dc.language.isocat
dc.publisherUniversitat Politècnica de Catalunya
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.subjectÀrees temàtiques de la UPC::Edificació
dc.subjectÀrees temàtiques de la UPC::Edificació::Rehabilitació d'edificis
dc.subject.lcshArt nouveau (Architecture)--Spain--Barcelona
dc.subject.lcshBuildings--Remodeling for other use
dc.titleCanvi d'ús d'un edifici modernista d'escorxador a centre cultural
dc.typeMaster thesis (pre-Bologna period)
dc.subject.lemacModernisme (Arquitectura) -- Barcelona
dc.subject.lemacConversió d'edificis -- Catalunya
dc.rights.accessOpen Access
dc.audience.educationlevelEstudis de primer/segon cicle
dc.audience.mediatorEscola Politècnica Superior d'Edificació de Barcelona


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
Except where otherwise noted, content on this work is licensed under a Creative Commons license : Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain