Show simple item record

dc.contributorMarañón González, Rafael Carlos
dc.contributor.authorSantamaría Navarro, Javier
dc.contributor.otherUniversitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Expressió Gràfica Arquitectònica II
dc.coverage.spatialeast=0.8710500597953796; north=42.70111888271938; name=25599 Arties, Lleida, Espanya
dc.date.accessioned2010-11-09T16:16:43Z
dc.date.available2010-11-09T16:16:43Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/2099.1/10085
dc.description.abstractAquest projecte té l’objectiu principal d’adaptar una antiga casa aranesa situada a Viella (Vall d’Aran) amb intenció de, conservant l’estructura básica del conjunt , oferir al públic un complex hotel-restaurant situat en un entorn únic. Degut a l’antiguitat de la casa (1924), les autoritats competents no disposaven dels plànols originals de la seva construcció, de tal manera que s’ha dut a terme un aixecament in situ de tot el conjunt arquitectònic per a un posterior estudi, adaptació i canvia d’ús. Un cop realitzat l’aixecament s’ha procedit a l’estudi de les possibles adaptacions que s’haurien de dur a terme per al nomenat canvi d’ús a complex hotel-restaurant. Els dos edificis principals del conjunt s’han mantingut intactes en façana i s’hi ha redistribuit l’interior per a possibilitar un bon funcionament com a allotjament turístic. Els edificis interiors han estat ampliats en perímetre i alçada per la necessitat d’ampliar la ocupació i donar un bon rendiment econòmic al hotel. Per a la elaboració d’aquest treball s’han tingut en compte tant les normatives d’habitabilitat i accessabilitat com els diferents apartats del CTE. Els plànols resultants d’aquest procés s’han dibuixat partint de la idea de fer un hotel de 2 estrelles, així que tots els serveis oferts junt amb les superfícies útils de tots els seus espais s’han confeccionat complint unes taules incloses a la normativa hotelera de Catalunya TIC/313/2003. S’han tingut en compte les normatives existents d’habitabilitat, ecoeficencia, seguretat, salubritat i tècniques. El resultat final d’aquest projecte inclou plànols amb l’estat actual de la casa i l’esmentada actuació projectada tant en interiors com en exteriors que inclourà plànols detallats de tots els aspectes necessaris per a entendre el funcionament del conjunt.
dc.language.isocat
dc.publisherUniversitat Politècnica de Catalunya
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.subjectÀrees temàtiques de la UPC::Edificació
dc.subjectÀrees temàtiques de la UPC::Edificació::Rehabilitació d'edificis
dc.subject.lcshBuildings - Repair and reconstruction
dc.subject.lcshBuildings--Remodeling for other use
dc.titleAdaptació i canvi d'ús de la casa Ademà a hotel-restaurant : Viella, Vall d'Aran
dc.typeMaster thesis (pre-Bologna period)
dc.subject.lemacEdificis -- Remodelació -- Catalunya
dc.subject.lemacConversió d'edificis -- Catalunya
dc.rights.accessOpen Access
dc.audience.educationlevelEstudis de primer/segon cicle
dc.audience.mediatorEscola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial de Terrassa


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Except where otherwise noted, content on this work is licensed under a Creative Commons license: Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain