DSpace DSpace UPC
  Pàgina principal | Llistar continguts | Cerca avançada | Com participar-hi Català   Castellano   English  

Llistant per Autor ,

Saltar a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introdueix les primeres lletres:   
Ordenar per: En ordre: Resultats/Pàgina Autors/Registre:
Mostrant resultats 1 a 20 de 31
 següent >
TítolAutor(s)Altres contribucionsTipus
Bibliografia,-Article
Bibliografia,-Article
Bibliografia,-Article
Bibliografia,-Article
Bibliografia,-Article
Bibliografía,-Article
Bibliografia,-Article
Bibliografía,-Article
Bibliografia,-Article
Bibliografia,-Article
Biografies,-Article
Biografies: Carl von Linné,-Article
Carles Darwin (1809-1882),-Article
Carles Valenti Riley (1843-1895),-Article
Daniel William Coquillet (1856-1911),-Article
Ivan Petrovitx Pavlov (1849-1935),-Article
Joan Enric Fabre (1823-1915),-Article
Jordi Compere (1858-1928),-Article
M. Rosell i Vilà (1883-1933),-Article
Neologisme,-Article
Mostrant resultats 1 a 20 de 31
 següent >

 

Valid XHTML 1.0! Programari DSpace Copyright © 2002-2004 MIT and Hewlett-Packard Comentaris
Universitat Politècnica de Catalunya. Servei de Biblioteques, Publicacions i Arxius