DSpace DSpace UPC
 English   Castellano   Català  

Revistes i Congressos UPC >
Revistes >
Arxius de l'Escola Superior d'Agricultura >


Arxius de l'Escola Superior d'Agricultura

1936 Vol 2 : [33]

Cerca a aquesta col·lecció:


 
 

Llista per 
Vista preliminarData de publicacióTítolAutor(s)
1936Notes sobre la biologia i la bacteriologia del bacil tuberculósPere Gonzales, Juan; Pironti Di Campagna, Lluis
1936Fisiopatologia de les distròfiesAnguera, A. Oriol
1936Contribució a l'estudi clínic de la tuberculosi en el bestiar de producció alimentàriaDanés Casabosch, C. Ramon
1936Sur quelques animaux exótiques susceptibles d'être élvés en Catalogne-
1936Introducció a l'estudi elemental dels Aràcnids: classe Arachnidadel Cid, G.
1936La massa forestal del GresoletLlensa de Gelcen, S.
1936Neologismes-
1936Notes necrològiques: Jonh James Rickards Macleod (1876-1935)-
1936Bibliografía-
1936Contribució a l'osteologia comparada del cavall i l'ase: zootècnia de la raça asinina catalanaRosell Vilà, M.
1936Nota prèvia sobre "Sesamia vuteria", Stolldel Cid, G.
1936Un aparell per a dosar l'humusAnguera, A. Oriol; Aymerich, J. Angel
1936Estudi cromosòmic dels elements de l'epiteli fol·licular en l'ovari de les ausHomedes Ranquini, Joan; Martin de Frutos, J.
1936Notícia referent al Pi Larici de Salzmann i a la seva repartició geogràfica a CatalunyaLlensa de Gelcen, S.
1936Introducció a l'estudi elemental dels Aràcnidsdel Cid, G.
1936Radiacions mitogenètiquesAnguera, A. Oriol
1936Neologismes-
1936M. Rosell i Vilà (1883-1933)-
1936Bibliografia-
1936La raça de gallines PratCoromines Cortès, Enric
1936Els caràcters morfològics en PomologiaRiera, Francesc Xavier
1936Manera de fer productives les terres salines de LleidaPascual Roca, Lluís
1936Ivan Petrovitx Pavlov (1849-1935)-
1936Bibliografia-
1936Estudi citològic sobre la formació del pol·len en un híbrid, sota condicions de medi anormalsHomedes Ranquini, Joan
1936La Clínica de l'acetonèmiaDanés Casabosch, C. Ramon
1936Els nostres insectes bibliòfags i la lluita contra llurs estrallsdel Cid, G.
1936Our bibliophagic insects and the fight against the havoc they causedel Cid, G.
1936Model de galliner d'una cabuda per a 150-200 gallines ponedoresCatà Catà, Enric; Coromines Cortès, Enric
1936A l'entorn de la recerca econòmico-agrícolaLlovet Mont-Ros, Josep
1936Neologismes-
1936Carles Darwin (1809-1882)-
1936Bibliografia-

 

Valid XHTML 1.0! Programari DSpace Copyright © 2002-2004 MIT and Hewlett-Packard Comentaris
Universitat Politècnica de Catalunya. Servei de Biblioteques, Publicacions i Arxius