DSpace DSpace UPC
 English   Castellano   Català  

Revistes i Congressos UPC >
Revistes >
Arxius de l'Escola Superior d'Agricultura >


Arxius de l'Escola Superior d'Agricultura

1935 Vol 1 : [48]

Cerca a aquesta col·lecció:


 
 

Llista per 
Vista preliminarData de publicacióTítolAutor(s)
1935Contribució a l'estudi de la "Brotada d'hivern" en les pruneses japonesesSala, Ramon
1935Aportacions a l'estudi de la fauna bibliòfaga de CatalunyaDel Cid, G.
1935Els pròtids del xerigot estudiats per electroforesiAnguera, A. Oriol; Piñol, J.
1935Les malalties deficitàries en el nostre bestiarDanés Casabosch, C. Ramon
1935Nou sistema senzill i exacte per a reproduir gràficament l'estructura de les ales dels insectesdel Cid, G.
1935La tècnica de l'assaig comparatiuLamich, J. Ferran
1935Neologismes-
1935Biografies: Carl von Linné-
1935Biografia-
1935Les condicions del treball agrícola i el sistema de producció, a la plana de l'Alt EmpordàLlovet Mont-Ros, Josep
1935El problema íntim de l'assimilació radicularCarcer, Manuel Vidal; Anguera, Manuel Oriol
1935El pol·len de certes plantes causa de malaltiaAlemany i Vall, Román
1935Experiències sobre l'avançament de delta del LlobregatPaladella, Ferran; Faura Sans, M.
1935Estat actual del problema dels fertilizantsAnguera, A. Oriol; Vidal de Carcer, Manuel
1935Neologismes-
1935Albert Koebele (1852-1924)-
1935Bibliografía-
1935La cugula a l'UrgellBardia Bardia, Ramon
1935TuberculosiAnguera, A. Oriol; Piñol, J.
1935Dades biològiques sobre la "Moscarda"del Cid, G.
1935El problema íntim de l'assimilació radicularAnguera, A. Oriol; Vidal de Carcer, Manuel
1935Estat actual del problema dels fertilitzantsAnguera, A. Oriol; Vidal de Carcer, Manuel
1935Neologismes-
1935Jordi Compere (1858-1928)-
1935Bibliografía-
1935El Servei de Terra Campa i la Cerealicultura catalana: tasca cerealícola del Servei de Terra Campa de la Mancomunitat de CatalunyaSoler Coll, Josep Maria
1935El Servei de Terra Campa i la Cerealicultura catalana: tasca cerealícola del Servei de Terra Campa de la Generalitat de CatalunyaSoler Coll, Josep Maria
1935Un híbrid interessant de suro i alzina: el "Quercus Morissi", de BorziLlensa de Gelcen, S.
1935Neologismes-
1935Daniel William Coquillet (1856-1911)-
1935Bibliografía-
1935Contribució a l'estudi d'algunes civades cultivades al VallèsPérez Malla, Josep
1935Observacions relatives a formatgeriaRubió Cabeceran, Josep
1935Aportacions a l'estudi de la fauna bibliòfaga de Catalunyadel Cid, G.
1935Bioquímica del glicòsid floridzinaAnguera, A. Oriol
1935El cost de la sega i de la batuda segons la raça de blat conreadaBardia Bardia, Ramon
1935Estudi monogràfic del "Pinus Strobus", o pi de Lord WeymouthLlensa de Gelcen, S.
1935Neologismes-
1935Carles Valenti Riley (1843-1895)-
1935Bibliografía-
1935Normes de racionament per a truges de criaCoromines Cortès, Enric
1935Aparell de sedimentació contínua, model Vidal-OriolAnguera, A. Oriol; Vidal de Carcer, Manuel
1935Variació del glutatíon en sang en la hipoavitaminosi C (escorbut) i en la hipervitaminosi C, del conill mascle de raça AngoraHomedes Ranquini, Joan; Cuenca, Carles L.
1935Un nou MicrogasòmetreAnguera, A. Oriol
1935Radiacions mitogenètiquesAnguera, A. Oriol
1935Neologismes-
1935Joan Enric Fabre (1823-1915)-
1935Bibliografía-

 

Valid XHTML 1.0! Programari DSpace Copyright © 2002-2004 MIT and Hewlett-Packard Comentaris
Universitat Politècnica de Catalunya. Servei de Biblioteques, Publicacions i Arxius