DSpace DSpace UPC
 English   Castellano   Català  

Revistes i Congressos UPC >
Revistes >
Arxius de l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona >


Arxius de l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona

1936, vol. 2 : [33]

Cerca a aquesta col·lecció:


 
 

Llista per 
Vista preliminarData de publicacióTítolAutor(s)
1936Model de galliner d'una cabuda per a 150-200 gallines ponedoresCatà Catà, Enric; Coromines Cortès, Enric
1936Ivan Petrovitx Pavlov (1849-1935),
1936Sur quelques animaux exótiques susceptibles d'être élvés en Catalogne,
1936Estudi citològic sobre la formació del pol·len en un híbrid, sota condicions de medi anormalsHomedes Ranquini, Joan
1936Neologismes,
1936Contribució a l'estudi clínic de la tuberculosi en el bestiar de producció alimentàriaDanés Casabosch, C. Ramon
1936A l'entorn de la recerca econòmico-agrícolaLlovet Mont-Ros, Josep
1936La Clínica de l'acetonèmiaDanés Casabosch, C. Ramon
1936Manera de fer productives les terres salines de LleidaPascual Roca, Lluís
1936Estudi cromosòmic dels elements de l'epiteli fol·licular en l'ovari de les ausHomedes Ranquini, Joan; Martin de Frutos, J.
1936Notes sobre la biologia i la bacteriologia del bacil tuberculósGonzales Juan, Pere; Pironti Di Campagna, Lluis
1936Els caràcters morfològics en PomologiaRiera, Francesc X.
1936Bibliografia,
1936La raça de gallines PratCoromines Cortès, Enric
1936Introducció a l'estudi elemental dels Aràcnids: classe ArachnidaCid, G. del
1936Introducció a l'estudi elemental dels AràcnidsCid, G. del
1936Bibliografia,
1936Un aparell per a dosar l'humusOriol Anguera, A.; Angel Aymerich, J.
1936Notes necrològiques: Jonh James Rickards Macleod (1876-1935),
1936Neologismes,
1936Els nostres insectes bibliòfags i la lluita contra llurs estrallsCid, G. del
1936Carles Darwin (1809-1882),
1936Nota prèvia sobre "Sesamia vuteria", StollCid, G. del
1936Neologismes,
1936Radiacions mitogenètiquesOriol Anguera, A.
1936Contribució a l'osteologia comparada del cavall i l'ase: zootècnia de la raça asinina catalanaRosell Vilà, M.
1936Notícia referent al Pi Larici de Salzmann i a la seva repartició geogràfica a CatalunyaLlensa de Gelcen, S.
1936Fisiopatologia de les distròfiesOriol Anguera, A.
1936Bibliografia,
1936Bibliografia,
1936La massa forestal del GresoletLlensa de Gelcen, S.
1936Our bibliophagic insects and the fight against the havoc they causeCid, G. del
1936M. Rosell i Vilà (1883-1933),

 

Valid XHTML 1.0! Programari DSpace Copyright © 2002-2004 MIT and Hewlett-Packard Comentaris
Universitat Politècnica de Catalunya. Servei de Biblioteques, Publicacions i Arxius