DSpace DSpace UPC
 English   Castellano   Català  

Treballs academics UPC >
Escola Politècnica Superior d'Edificació de Barcelona >
Grau en Enginyeria d'Edificació >

Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://hdl.handle.net/2099.1/13394

Arxiu Descripció MidaFormat
MEMÒRIA.pdfMemòria, resum i annexos3,96 MBAdobe PDFVeure/Obrir
PLÀNOLS.7zPlànols36,48 MB7z FileVeure/Obrir

Títol: Adaptació i canvi d'us d'edifici singular a hotel
Autor: Puncernau Jeremias, Jordi
Tutor/director/avaluador: Marañón González, Rafael Carlos Veure Producció científica UPC
Universitat: Universitat Politècnica de Catalunya
Càtedra /Departament: Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Expressió Gràfica Arquitectònica II
Matèries: Àrees temàtiques de la UPC::Edificació::Rehabilitació d'edificis
Buildings--Remodeling for other use
Edificis -- Canvi d'ús -- PFG
Edificis -- Remodelació -- Catalunya -- PFG
Data: jun-2011
Tipus de document: Bachelor thesis
Resum: El present document consisteix en el projecte final de carrera de l’alumne Jordi Puncernau Jeremias tutoritzat per Rafael Marañón González. L’edifici seleccionat va ser construït a mitjans del segle XX destinat a cel·les per als peregrins que volien visitar el Monestir i el bar de la plaça i aquest document vol projectar una adaptació i canvi d’ús cap a la utilització del mateix en hotel de tres estrelles amb idèntica finalitat i també proposat per als excursionistes. Aquest projecte consta d’una descripció històrica de l’entorn de l’edifici per falta d’informació del mateix, fent èmfasi amb la importància d’aquest entorn tan privilegiat. Pel que fa a la memòria descriptiva s’ha fet amb la intenció de reflexar la situació de l’edifici en el seu entorn i aprofundint en l’obligat compliment de la normativa, especialment del Codi Tècnic de l’edificació, de la Ley de Ordenación de la Edificación i també en l’Ordre de 8 de juliol del 2003, per la qual es modifica l’ordre del 6 d’octubre de 1987, en la que s’estableixen els requisits mínims d’infraestructures en els allotjaments turístics de Catalunya. Per suposat com que aquest edifici projectat podrà ser utilitzat per tota persona, també s’ha tingut en compte aspectes de la Llei d’Accessibilitat. En la memòria constructiva es redacta totes les parts de l’edificació, per tal que quedi clar la seva nova distribució amb els nous murs divisoris i una nova instal·lació de que s’han dissenyat tenint en compte la funcionalitat que se li vol donar i aportant tècniques de reutilització d’aigües i aprofitament del sol per a escalfar-la, també se li dona importància a la instal·lació de la llum amb la seva distribució i donant èmfasi al baix consum de les llums a utilitzar. Tot plegat per que sigui un edifici amb baixes despeses i un referent a l’Abadia en temes mediambientals. Finalment amb uns annexos per complimentar la informació abans descrita amb catàlegs comercials dels productes emprats. La documentació gràfica acompanya i recolza la documentació escrita , sense treure importància a cap de les dues parts.
URI: http://hdl.handle.net/2099.1/13394
Condicions d'accés: Open Access
Apareix a les col·leccions:Grau en Enginyeria d'Edificació
Comparteix:



SFX Query

Aquest ítem (excepte textos i imatges no creats per l'autor) està subjecte a una llicència de Creative Commons Llicència Creative Commons
Creative Commons

 

Valid XHTML 1.0! Programari DSpace Copyright © 2002-2004 MIT and Hewlett-Packard Comentaris
Universitat Politècnica de Catalunya. Servei de Biblioteques, Publicacions i Arxius