DSpace DSpace UPC
 English   Castellano   Català  

Treballs academics UPC >
Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona >
Arquitectura >

Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://hdl.handle.net/2099.1/13014

Arxiu Descripció MidaFormat
00.pdfPortada1,78 MBAdobe PDFVeure/Obrir
01.pdfEmplazamiento y entorno 1:50073,02 MBAdobe PDFVeure/Obrir
02.pdfEmplazamiento y entorno 1:30025,4 MBAdobe PDFVeure/Obrir
03.pdfProducción de aceite de oliva3,24 MBAdobe PDFVeure/Obrir
05.pdfCentro didáctico del aceite1,97 MBAdobe PDFVeure/Obrir
06.pdfCentro didáctico del aceite 4,05 MBAdobe PDFVeure/Obrir
07.pdfZona de restauración9,85 MBAdobe PDFVeure/Obrir
08a.pdfZona de restauración7,02 MBAdobe PDFVeure/Obrir
08b.pdfZona de restauración13,83 MBAdobe PDFVeure/Obrir
09a.pdfSección transversal21,35 MBAdobe PDFVeure/Obrir
09b.pdfSección transversal5,21 MBAdobe PDFVeure/Obrir
10.pdfEstructura2,16 MBAdobe PDFVeure/Obrir
11.pdfEstructura3,94 MBAdobe PDFVeure/Obrir
12.pdfEstructura718,04 kBAdobe PDFVeure/Obrir
13.pdfInstalaciones2,73 MBAdobe PDFVeure/Obrir

Títol: Almazara en Clará
Autor: Choquet Pons, Érika
Tutor/director/avaluador: Linares Soler, Alfred; Steegmann, Enrique; López-Rey, J. (Javier); Alonso de Medina i Alberich, Maria Assumpció
Universitat: Universitat Politècnica de Catalunya
Càtedra /Departament: Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Projectes Arquitectònics
Matèries: Àrees temàtiques de la UPC::Arquitectura::Tipologies d'edificis
Oil mills -- Buildings -- Tarragona (Spain)
Almàsseres -- Edificis -- Catalunya -- Clarà
Data: des-2011
Tipus de document: Master thesis (pre-Bologna period)
Resum: La propuesta ha querido mantener la escala de baja densidad que existe actualmente para resaltar las edificaciones de interés histórico. generando una nueva fachada a la plaza de la iglesia y diluyendo el limite del núcleo urbano de Clarà con los campos de cultivo fronterizos. La voluntad de retornar las características del entorno ha sido el detonante de la fragmentación de la construcción en aislados volúmenes aparentes sobre una nueva topografía. Se recuerda el sistema de muros del entorno trazando terrazas y recovecos, apoyando la funcionalidad del programa, compuesto por un área industrial de producción de aceite de oliva y un recorrido didáctico para acercar el mundo del olivar al publico.
URI: http://hdl.handle.net/2099.1/13014
Condicions d'accés: Open Access
Apareix a les col·leccions:Arquitectura
Comparteix:



SFX Query

Aquest ítem (excepte textos i imatges no creats per l'autor) està subjecte a una llicència de Creative Commons Llicència Creative Commons
Creative Commons

 

Valid XHTML 1.0! Programari DSpace Copyright © 2002-2004 MIT and Hewlett-Packard Comentaris
Universitat Politècnica de Catalunya. Servei de Biblioteques, Publicacions i Arxius